Afbeelding
Ontspan in een comfortabele familiekamer die verbonden is met een tussendeur, maar waar je toch geniet van de privacy van 2 aparte kamers. Elke kamer heeft 2 comfortabele eenpersoonsboxsprings,  een badkamer (incl. douchegel, shampoo, bodylotion, haardroger), een Nespresso koffiemachine (incl. koffiecapsules, melk, suiker en zoetstof), waterkoker, thee, gratis wifi en een flatscreen-tv.  Parkeren kan gratis aan het domein. Geniet van een mix van comfort, rust & stijl tijdens je verblijf.

Onze kamers

Kom bij ons logeren
Junior Suite Peerdermolen
Junior Suite

Peerdermolen

Ontspan in een suite met 2 comfortabele eenpersoons-boxsprings met tweepersoons-topmatras, een badkamer (incl. douchegel, shampoo, body lotion, haardroger), een aparte zitruimte met een zetelbed (1m60), een bureau, een Nespresso koffiemachine (incl. koffiecapsules, melk, suiker en zoetstof), waterkoker, thee, gratis wifi en een flatscreen-tv. 

Gratis ontbijt bij een rechtstreekse boeking. 

Bekijk deze kamer

De omgeving van De Hoogmolen ademt een sfeer van rust, natuur en historie. Gelegen aan de schilderachtige Abeekvallei, omringd door groene bossen en het klaterend geluid van het water dat langs de molen stroomt.  De Hoogmolen zelf is een charmante watermolen die zijn oorsprong vindt in de middeleeuwen.   Alle vernieuwde kamers zijn met zorg ingericht. Een verfijnde combinatie van natuurlijke materialen en warme kleuren zorgen voor een harmonieuze sfeer. Geniet van een heerlijke Nespresso, thee, water of een
Deluxe kamer

Volmolen

Geniet van een Deluxe Kamer met 2 comfortabele eenpersoons-boxsprings met tweepersoons-topmatras, een badkamer (incl. douchegel, shampoo, body lotion, haardroger), een chaise longue (kan dienen als zetelbed voor een kind), een Nespresso koffiemachine (incl. koffiecapsules, melk, suiker en zoetstof), waterkoker, thee, gratis wifi en een flatscreen-tv.

Gratis ontbijt bij een rechtstreekse boeking. 

Bekijk deze kamer

Deluxe kamer: Korenmolen
Deluxe kamer

Korenmolen

Een Deluxe Kamer met 2 comfortabele eenpersoons-boxsprings met tweepersoons-topmatras, een badkamer (incl. douchegel, shampoo, body lotion, haardroger), een chaise longue (kan dienen als zetelbed voor een kind), een Nespresso koffiemachine (incl. koffiecapsules, melk, suiker en zoetstof), waterkoker, thee, gratis wifi en een flatscreen-tv.

Gratis ontbijt bij een rechtstreekse boeking. 

Bekijk deze kamer

Familiekamer: Watermolen tussendeur
Familiekamer

Watermolen

Een comfortabele Familiekamer die verbonden is met een tussendeur, maar waar je toch geniet van de privacy van 2 aparte kamers. Elke kamer heeft 2 comfortabele eenpersoons-boxsprings met tweepersoons-topmatras, een badkamer (incl. douchegel, shampoo, bodylotion, haardroger). De familiekamer bevat ook een Nespresso koffiemachine (incl. koffiecapsules, melk, suiker en zoetstof), waterkoker, thee, gratis wifi en een flatscreen-tv. 

Gratis ontbijt bij een rechtstreekse boeking. 

Bekijk deze kamer

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al onze eigen activiteiten, nieuwe publicaties en promoties.
Ik aanvaard de privacy policy