Afbeelding
De Hoogmolen

Over ons

Wie zijn we

Welkom bij De Hoogmolen, een domein met beschermd erfgoed en beschermd dorpszicht, waar geschiedenis en hedendaagse luxe samenkomen voor een onvergetelijk verblijf. 
Ontdek het unieke karakter van het domein, bestaande uit de eeuwenoude watermolen gelegen in de schilderachtige Abeekvallei en een authentiek gerestaureerd hotelgedeelte.

Ben je een wandel- of fietsliefhebber? Dan is De Hoogmolen eveneens de perfecte uitvalsbasis voor jou. 

Geniet van prachtige fiets- en wandelroutes die doorheen de Hoogmolen lopen. Begeef je in het schilderachtige landschap, waar landelijke charme en weelderige bossen elkaar ontmoeten. Ontdek de rustige paden en adembenemende uitzichten die deze regio te bieden heeft.

De watermolen fungeert vandaag de dag als moderne waterkrachtcentrale. Deze historische plek kan ons hotel voorzien van duurzame energie, waardoor je niet alleen geniet van comfort en luxe, maar ook bijdraagt aan een milieuvriendelijk verblijf.

Ontdek de perfecte combinatie van geschiedenis, natuur en hedendaags comfort bij De Hoogmolen. Wij heten je van harte welkom voor een onvergetelijke ervaring! 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al onze eigen activiteiten, nieuwe publicaties en promoties.
Ik aanvaard de privacy policy