Afbeelding
in de omgeving hoogmolen

In de omgeving

In de omgeving van De Hoogmolen

Zelfpluk Blauwe Bessen
Zelfpluk Blauwe Bessen

Vanaf juli 2024 kan je aan een aantrekkelijke prijs zelf je blauwe bessen plukken bij de familie Schrijnwerkers. De openingsuren zelfpluk zijn op zaterdag van 10u tot 17u en op zondag van 13u tot 17u. Reserveren is niet nodig, enkel een zak of een doos om de bessen achteraf mee te nemen.

Klik hier voor meer informatie
Center Parcs Erperheide (incl subtropisch zwemparadijs)

Dit vakantiepark is op z’n eentje bijna goed voor 20% van de toeristische verblijven in Limburg en je kan er o.a. terecht voor enkele uren zwemplezier voor het hele gezin.

Klik hier voor meer informatie
Terhills
Terhills: Cablepark & Aquapark

Op het cablepark kan je waterskiën en wakeboarden met top instructeurs. De waterskibaan beschikt over een kabelsysteem dat je met spannende snelheden over het water trekt. Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Het aquapark is een drijvende hindernissenbaan met obstakels die variëren van gemakkelijk tot uitdagend. Je kunt je eigen route bepalen, het Aquapark heeft voor ieder wat wils!

Klik hier voor meer informatie
Snowvalley
Snow Valley: Ski- en snowboardfun

Het hele jaar door ski- en snowboardfun op echte sneeuw. Snow Valley is dagelijks geopend van 10u tot 22u. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we graag naar de website van Snow Valley.

Klik hier voor meer informatie
Racelandkart
Racelandkart: indoorkarting & so much more

Racelandkart in Oudsbergen is uniek in België. Een dagje of avondje Racelandkart staat garant voor puur plezier, spanning en uitdaging. Ze bieden vijf activiteiten aan: karting, kidskarting, pitbikes, lasergames en botsvoetbal. Pitbiken kan je exclusief bij Racelandkart.

Klik hier voor meer informatie
Nationaal Park Hoge Kempen

Het enige Nationaal Park in België! Het is een uniek natuurgebied waar meer dan 12.000 hectare aan natuurpracht. Je vindt er uitgestrekte dennenbossen, grote waterplassen, grootse vergezichten en tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Klik hier voor meer informatie
Bosland

Het grootste avonturenbos van Vlaanderen met 6.517 hectare topnatuur. 

Klik hier voor meer informatie
Brouwerij De Geiteling

De Geiteling is een kleinschalige huisbrouwerij gevestigd in het mooie Wijchmaal-Peer (Limburg, in Bosland)

Klik hier voor meer informatie
Ter Dolen

Elke zaterdag, zondag en feestdag om 15 uur kan je een rondleiding volgen in de kasteelbrouwerij, waar u op een eerder ludieke wijze gedurende ongeveer 45 minuten wordt ingewijd in de geheimen van het brouwen en in de geschiedenis van het kasteel De Dool.

Klik hier voor meer informatie
Elaisa
Elaisa Energetic Wellness

Heb je nood aan onspanning en herbronning, dan zal Elaisa Energetic Wellness je zeker aanspreken. Onder de bijzondere sauna's en relaxruimtes. Ieder uniek op zichzelf, ieder verrassend in uitstraling en energie.

Klik hier voor meer informatie

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte van al onze eigen activiteiten, nieuwe publicaties en promoties.
Ik aanvaard de privacy policy